Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Guardians of the Galaxy Holiday Special fungerer som "epilog for Fase 4"

Teknisk set er det også det sidste projekt indenfor den nuværende fase.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne MCU-fader Kevin Feige afsløre, at efter Black Panther: Wakanda Forever i november, så lukkes der for universets fjerde fase, og så begynder den femte altså med Ant-Man and the Wasp: Quantumania til februar.

Men teknisk set er der et lille ekstra projekt inden, for vi venter stadig tålmodigt på James Gunns Guardians of the Galaxy Holiday Special, en kortfilm der udkommer i juleperioden. Via Twitter forklarer instruktør James Gunn, at faktisk kommer den her kortfilm til at fungere som en slags kortfilm for den fjerde fase.

Det kan betyder at vi kommer til at se en historie der berør lidt mere end bare vores Guardians, og Gunn kalder den sågar et "must watch" hvis man gerne vil forblive investeret i kontinuiteten.

Skal du se den?

Guardians of the Galaxy Holiday Special fungerer som "epilog for Fase 4"


Indlæser mere indhold