Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Heard sælger bolig i ørkenen for at betale gæld til Johnny Depp

Hun har dog fordoblet sin investering fra 2019.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sagen imellem Amber Heard og Johnny Depp er blandt de mest spektakulære underholdningsbranchen nogensinde har set, og til sidst endte det med at Heard tabte, og står nu til at skulle betale Depp cirka $8 millioner, penge hun påstår hun ikke har.

Så noget tyder på at hun er begyndt at sælge ud af sine aktiver for at kunne betale, og deriblandt er åbenbart et hus i Yucca Valley, Californien. Boligen er, ifølge New York Post, blevet solgt for $1.05 millioner, og er på cirka 227 kvardratmeter. Dog følger der cirka 2.4 hektar land med.

Der er også en dertilhørende specialkonstrueret bro, der leder til et træhus oppe af en nærliggende skrænt. Heard købte selv ejendommen for $570,000 tilbage i 2019.

Det vides endnu ikke hvor tæt hun er på at kunne betale det fulde beløb, og om hendes karriere som skuespillerinde er forbi.

Heard sælger bolig i ørkenen for at betale gæld til Johnny Depp


Indlæser mere indhold