Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: EA arbejder også tilsyneladende på et åbent Iron Man-spil

Dette er udover det kommende Black Panter-spil de angiveligt arbejder på.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle uger siden kunne Jeff Grubb slå fast, at et nyt studie ledt af tidligere Monolith Productions-chef, Kevin Stephens, arbejder aktivt på et åbent spil baseret på Black Panther, og at EA står som udgiver på projektet. Se det lyder interessant, og bizart, men endnu mere mærkeligt er det at dette måske ikke er det eneste Marvel-projekt EA har i støbeskeen.

Jeff Grubb har udtalt sig om et nyt spil, der også er under udvikling hos EA, men som er baseret på Iron Man. Det har han nævnt via Twitch, og det er delvist blevet bakket op af Tom Henderson, der godt nok markerer det som et rygte:

Ligesom Henderson anbefaler vi at man tager dette med et gran salt, men dette kommer kort efter at CEO Andrew Wilson slog fast at de satser mere på singleplayer.

Rygte: EA arbejder også tilsyneladende på et åbent Iron Man-spil


Indlæser mere indhold