Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

DC-film vil følge en 10 år lang plan ligesom MCU fremadrettet

Den nye CEO har store planer for et mere sammenhængende univers.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Først skulle DC Comics-baserede biograffilm følge MCU i hælene, så brød de af for at fokusere på flere film som Joker, og nu er vi tilbage hvor vi startede. Den nye Warner Bros. Discovery CEO, David Zaslav, ser misundeligt over på Marvel, og vil nu for alvor gøre dem kunsten efter.

Som et led i en ny præsentation (via IGN) har Zaslav afsløret at DC-film vil fungere på en 10-årig plan, lidt ligesom Marvels faser, og at de, blandt andet via aflysningen af Batgirl, har gennemgået et større "reset" for at gøre klar til denne plan.

"We have done a reset. We've restructured the business where we're going to focus, where there will be a team with a ten-year plan focusing just on DC. It's very similar to the structure that Alan Horn and Bob Iger put together very effectively with Kevin Feige at Disney."

Hvad betyder dette for eksisterende projekter? Ja, det ved vi faktisk overhovedet ikke, men lader til at der fremadrettet ikke kan være flere Joker-, Batman-, eller Superman-karakterer, og at der er én samlet vision for et sammenhængende filmunivers.

DC-film vil følge en 10 år lang plan ligesom MCU fremadrettet


Indlæser mere indhold