Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsoft tester ny Game Pass-variant der lader dig dele med fire andre

Vi regner med at det kommer til andre lande ret hurtigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har hele tiden vidst at Microsoft planlagde nye måder at abonnere på Game Pass på, og at dette på sigt ville involvere en form for familieplan. Nu er denne så ved at blive testet, og vi regner med at der ikke går alt for længe før den introduceres globalt.

Via Microsofts blog er det blevet afsløret at nogle få Xbox Insidere i blandt andet Sydamerika nu kan abonnere på en ny form for Game Pass, et abonnement der lader dig dele dine fordele med adskillige andre.

Faktisk kan man tilføje op til fire til sit abonnement. Det eneste det kræver er at man bor i samme land. Igen, lige nu er det kun Insidere i Colombia og Irland der kan teste denne feature, men vi går ud fra at der sker en lancering på globalt plan inden alt for længe.

Ideen er at overtale flere til at blive en del af økosystemet, så tror du at det vil virke?

Microsoft tester ny Game Pass-variant der lader dig dele med fire andre


Indlæser mere indhold