Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Blizzard og Netease dropper mobilbaseret World of Warcraft MMO efter disputs

Blizzard selv kalder historien for direkte usand.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard og koreanske Netease har allerede samarbejdet om Diablo Immortal, og angiveligt har de i årevis arbejdet på et andet projekt tiltænkt de mobile platforme, nemlig et World of Warcraft-spil, som ligesom på PC var en slags MMORPG.

Men før projektet overhovedet blev afsløret for offentligheden, eller nævnt for investorer, så er det nu tilsyneladende blevet lukket ned. Som Bloomberg skriver er udviklingen nu lukket, og Netease har som resultat måtte bryde et hold på over 100 ansatte, der har arbejdet på projektet i en længere periode. Faktisk er det kun få af disse 100 der tilbydes stillinger på andre projekter.

Angiveligt skyldes det finansering, lønninger og fordelinger af afkastet der skabte kurer på tråden mellem de to virksomheder:

"The two companies disagreed over terms and ultimately called a halt to the project, which had been kept under wraps, a person familiar with the deal said, asking to not be identified discussing private information."

Activision Blizzard har allerede kommenteret på historien, og kalder den direkte usand:

"We continue to have an extremely successful relationship with NetEase, and it is entirely untrue to suggest that there have been financial disputes,"

Blizzard og Netease dropper mobilbaseret World of Warcraft MMO efter disputs


Indlæser mere indhold