Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring kommer desværre ikke på Game Pass

En fejl ledte mange til at tro at det ville blive tilfældet snart...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En opdatering til Elden Rings salgsopstilling på Microsoft Store kom til direkte at henvise til en kommende lancering på Xbox Game Pass. Elden Ring er blandt verdens mest populære spil, så den her tidlige indikation blev hurtigt en sensation.

Men det er, ikke overraskende, faktisk bare en teknisk fejl. I en meddelelse til Eurogamer undskylder Microsoft for de falske forhåbninger:

"We're aware of a bug that incorrectly displayed some titles as available with Xbox Game Pass Ultimate. We rolled out a fix and this is now updated."

Det var faktisk ikke bare Elden Ring, men et hav af andre titler der angiveligt stod til at få xCloud-kompatibilitet også, men vi må nok hellere afvente officielt ord fra Microsoft her.

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold