Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Ikke engang instruktøren bag Severance kender de konkrete seertal

"It could be like, based on 100 people or could be like, 200 million people. We don't know."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi gav tv-serien Severance på AppleTV+ en meget, meget pæn anmeldelse tidligere på året, og det lader da også til at serien blev et gedigent hit, og sikrede et utal af abonnenter til tjenesten. Lige nu arbejder skaber Ben Stiller på en anden sæson, men kritisk så kender han ikke den første sæsons egentlig seertal.

Faktisk virker det ikke som om at Apple udgiver disse tal til nogen overhovedet, ikke engang instruktøren. I et interview med Decider kalder han den følelse "really weird":

"No, it's hard. They don't tell you the numbers. It's really weird. So, you get these graphs and charts, like I said, that have like peaks and valleys. But you don't know what the baseline is. I guess [it] could be like, based on 100 people or could be like, 200 million people. We don't know."

Vi ved endnu ikke hvornår den anden sæson lander.

Ikke engang instruktøren bag Severance kender de konkrete seertal


Indlæser mere indhold