Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Dwayne Johnson ønsker at crossover mellem DCEU og MCU

Men det kommer altså aldrig til at ske, Dwayne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Inden alt for længe har Black Adam langt om længe premiere, og Dwayne Johnson har i flere måneder taget munden relativt fuld om at dette fungerer som en slags genstart af DCEU-filmuniverset. Men når nu vi er i drømmeland, så har han én til, og den er virkelig, virkelig urealistisk.

I et interview med GamesRadar fortæller Johnson nemlig, at han en dag gerne ser helte fra DCEU, altså DC Comics, indgå i et crossover enten mod eller med Marvel-helte fra MCU.

"I am optimistic. Just my nature is optimistic. And especially when it comes to creative. Especially when it comes to movies. And especially when it comes to the pantheon of DC superheroes and supervillains. Across the street, we have the pantheon of superheroes and supervillains of Marvel. To me, they can not only exist, but they should, in my mind, cross paths one day."

Ja, DC og Marvel har lavet crossovers i tegneseriens verden, men der har aldrig været rygter om et på det store lærred. Tror du det vil ske?

Dwayne Johnson ønsker at crossover mellem DCEU og MCU


Indlæser mere indhold