Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring rammer 16.6 millioner "shipped" eksemplarer

FromSoftware må være ret tilfredse med spillets succes indtil videre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Studiet FromSoftware har løbende set voksende og voksende succes igennem de sidste år via diverse store spillanceringer, men Elden Ring lader til definitivt at blive den største til dato. Det stod klart efter bare få uger at spillet ville gå som varmt brød, og det momentum er fortsat.

Japansk GameBiz kan nu bekræfte efter at have set Bandai Namcos finansrapport, at Elden Ring har ramt 16.6 millioner eksemplarer "shipped", altså er der blevet sendt så mange eksemplarer afsted til butikkerne, men vi er ikke i tvivl om at de bliver solgt igennem.

Det er yderligere tre millioner eksemplarer sat til siden maj. Det betyder samtidig at Bandai Namcos kvartalsomsætning er steget med 21.5% sammenlignet med samme periode sidste år.

Spiller du det stadig?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold