Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight - Nordic Dragon Champions
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   MultiVersus

   Rygte: Beetlejuice og Wicked Witch kommer vist også til MultiVersus

   Lad os da lige få Black Adam først, eller hvad?

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   En af de bedste dele af MultiVersus er at Player First Games har et sådant et rigt katalog af nye karakterer at kunne trække på, eksempelvis står vi til at modtage Black Adam og en karakter fra Gremlins som de næste år. Men hvad så efter der? Ja, der bliver det endnu mere indforstået.

   Som VGC skriver er har nysgerrige spillere gravet i kildefilerne og fundet stemmeskuespil der direkte afslører at både Beetlejuice og Wicked Witch fra Wizard of Oz står til at blive tilføjet indenfor den nærmeste fremtid.

   Warner Bros. har bedt de brugere der lækkede detaljerne om at fjerne dem fra eksempelvis Twitter, men lydfilerne er faktisk derude på nettet.

   Det vides dog ikke hvornår, og der kan gå noget tid før den endelig afsløring sker.

   MultiVersus

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold