Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

343 skubber alle Halo Infinite-planer og direkte aflyser lokal co-op

Der er desværre flere dårlige nyheder for Halo-fans.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige meget hvad man synes om Halo Infinite, så er det efterhånden svært at holde fast i troen på at alt er som det skal være ovre hos 343 Industries. Bare mængden af forsinkelser og brudte løfter fylder efterhånden ret meget i debatten, og nu er der endnu flere dårlige nyheder for dem der fortsat venter på nyt indhold til spillets multiplayer. Og også kampagnen, faktisk.

343 har afsløret, at de skubber samtlige planer fremad, som betyder at online co-op i kampagnen, Forge-betaen, ja hele sæson 3 kommer faktisk først i marts. Mere specifikt kan du nu forvente online co-op i november sammen med Forge-betaen, og så mere konkret multiplayer-indhold i marts.

Den sæson hedder i øvrigt Echoes Within, og som det fremgår via det opdaterede Road Map herunder, så byder den "bare" på to nye baner, et nyt våben, nyt equipment og et Battle Pass. Dog lover de samtidig en Custom Game Browser, Fracture Events og meget mere.

Den rigtige dårlige nyhed er at lokal co-op er blevet pillet helt ud af planen, og er altså direkte aflyst.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold