Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Det er ikke sikkert at det direkte er en udvidelse der afsløres i dagens Night City Wire

Men det håber vi godt nok at det er.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved med sikkerhed at CD Projekt RED arbejder på en "expansion", altså en udvidelse, til Cyberpunk 2077, men om det er den der afsløres her under Night City Wire senere i dag? Ja, det skulle man ellers tro, og det kan stadig nå at blive tilfældet. Men en beskrivelse har skabt tvivl blandt fans.

I et indlæg på Instagram, som du kan se herunder, har CD Projekt RED beskrevet det som indhold baseret på den kommende Cyberpunk: Edgerunners Netflix-serie, men snakker ikke direkte om nogen "expansion".

"We will be chatting with Miles Tost and Patrick Mills about all the new stuff that is about to come to Cyberpunk 2077 with the next update - including new @edgerunners-inspired content & missions, new weapons, and new features!"

Det lyder mere enkeltstående, end en stor gedigen udvidelse, synes du ikke?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold