Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   The Last of Us: Part I

   Teaser Naughty Dog artwork fra ny IP i The Last of Us: Part I?

   Tag det her med et gran salt.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   The Last of Us: Part I blev lanceret I sidste uge, og allerede nu lader spillere til at fundet noget meget interessant artwork gemt inde i spillet. Der er ingen garanti for at det er fra studiets næste spil, men samtidig skulle det ikke være første gang at studier har gemt hints til kommende projekter i deres spilverdener. Faktisk blev The Last of Us teaset i Uncharted 3: Drake's Deception.

   I The Last of Us: Part I er der nemlig artwork der lader til at være lettere fantasy-inspireret, selvom at det er svært at tyde. Der er en kvindelig hovedperson og hvad der ligner et fabeldyr på en række tegninger, og rygter har peget på en mere fantasy-inspireret opsætning.

   Naughty Dog Central har taget nogle billeder, og du kan se dem herunder.

   The Last of Us: Part I

   Relaterede tekster



   Indlæser mere indhold