Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Phantom Liberty er den eneste planlagte udvidelse til Cyberpunk 2077

Var det ikke originalt planen at skulle lave to?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi troede ellers at den originale plan var at udgive mindst to store udvidelser til Cyberpunk 2077, men nu lader det til at CD Projekt RED ønsker at flytte ressourcer over på The Witcher 4 hurtigst muligt. Om ikke andet er den kommende Phantom Liberty-udvidelse den eneste der er planlagt.

Studiet har nemlig bekræftet at det her er hvad vi får, og det er sjovt nok sket via en officiel besked på YouTube. Under den nye trailer kommenterede en bruger at det bliver sjovt at se hvad der ellers kommer i fremtiden, og som XGP spottede sagde den officielle konto følgende som svar:

"Glad to hear we sparked your interest. As for the future, Phantom Liberty is the only planned expansion for Cyberpunk 2077."

Ja, så ved vi at dette bliver kulminationen på Cyberpunk 2077 i hvert fald.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold