Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Overwatch 2 lader til at lukke nogle nye helte bag Battle Pass-køb

Du får tilsyneladende ikke bare nye helte i spillet forærende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har sagt fra starten af at Overwatch 2 kommer til at være gratis, og at den primære monetarisering sker igennem købet af kosmetiske mikrotransaktioner. Skulle desuden tro at helte ville være gratis, for netop at skabe incitament til at købe flere kostumer, men det lader til at Blizzard vil gemme disse bag fremgang i spillets diverse Battle Pass.

Mere specifikt siges det på ResetEra, at der ovre på spillets Battle.net-side var en beskrivelse af spillets første Season 1 Premium Battle Pass, som man betaler for, der lydes således:

"Owners will automatically receive access to Overwatch's latest hero Kirkiko."

Blizzard var hurtige til at ændre den her beskrivelse, men du kan se et skærmbillede herunder. Det skal dog siges at Blizzards Jon Spector har slået fast, at disse helte kan opnås via det gratis Battle Pass også, men det vides endnu ikke præcis hvordan og hvorledes man gør det.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold