Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

343 Industries-chef Bonnie Ross forlader studiet efter 15 år

Dette kommer midt i en ret ærgerlig periode for studiet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bonnie Ross har sidet som chef på Halo-serien, og leder af 343 Industries, i 15 år. Hun har ledt udviklingen på et hav af projekter, har fungeret som kreativ konsulent på den seneste Showtime tv-serie, og har generelt styret Halo-skuden. Nu, midt i hvad der kun kan beskrives som en lidt hektisk periode for studiet, så trækker hun sig helt.

Men det skyldes ikke problemerne i studiet, men snarere, desværre, grundet helbredsmæssige komplikationer i hendes familie. Hun har skrevet følgende på Twitter.

Ross har arbejdet hos 343 i 15 år, men hos Microsoft i 28 år, og anses for at være en af branchens absolutte giganter.

"While I had hoped to stay with Halo until the Winter Update, I am letting you know I will be leaving 343 and attending to a family medical issue. I am incredibly proud of the work everyone at 343 Industries has done with Halo Infinite, the Master Chief Collection, the Halo television series and so much more. It has been an honor to serve alongside the team for the last 15 years and to be a part of a universe that I love."

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold