Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

343 Industries restrukturerer lederskab efter Bonnie Ross' exit

Åbenbart har hun efterladt sig lidt af et vakuum efter et relativt pludseligt exit.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bonnie Ross, chef for 343 Industries og Microsoft-veteran på 28. år, har afsløret med øjeblikkelig virkning at hun forlader studiet for at tage sig af helbredsmæssige problemer i den nære familie. Dette har gjort at 343, som i øvrigt har det svært i forvejen, har måtte restrukturerer deres lederskab.

I en meddelelse til Windows Central forklarer studiet, at de ekspanderer ledelsen til at inkludere nye roller. Det bliver dog 343's Head of Production, Pierre Hintze, der bliver studieleder med øjeblikkelig virkning.

Bryan Koski skal nu køre Business Operations og Esports, han har tidligere været GM for marketing.

"After more than 28 years in gaming at Microsoft, including 15 years leading 343 Industries and Halo through its most ambitious steps forward, Bonnie Ross will be leaving Microsoft and spending more time with her family," siger Microsoft om Ross' exit.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold