Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har nu fået officiel mod-understøttelse

Dette er potentielt større end den kommende udvidelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kigger man på The Elder Scrolls V: Skyrim, så er det nærmest utroligt hvad mod-understøttelse kan gøre for et spil, og når nu Cyberpunk 2077 er et glimrende spil som blev begrænset af dårlig planlægning og manglende features, så kan netop mods ende med at gøre meget.

Og nu er der altså officiel mod-understøttelse til Cyberpunk 2077. Eurogamer kan bekræfte at det nye REDmod-værktøj byder på tilpasslige lyde, animationer, scripts og meget, meget mere, og CD Projekt RED vil løbende opdatere det for at sikre at det hele passer og forbliver kompatibelt.

"You can use REDmod modding tools separately (in the commandline) or integrated into the WolvenKit mod editor (recommended for best experience and ease of use)."

Det betyder at det snart vil vælte ind med mods, der bruger studiets egne værktøjer, og de her mod-udviklere har allerede formået at introducere ret grundlæggende forbedringer, såsom et offentligt transportsystem og flyvende køretøjer.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold