Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Kap Ledningen sammen med Asus og vind!

Asus mener at det er tid til at gå trådløst, og de sætter lidt fede trådløse præmier på højkant som bevis.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

See all wireless Asus products here

Du har nu mulighed for at vinde et komplet trådløst setup fra Asus. Vi har for nylig modtaget selvsamme line-up af produkter, bestående af deres Delta S Wireless headset, ROG Gladius III Wireless-musen, det trådløse ROG Scope RX TKL Wireless Deluxe-tastatur, og den ikke så trådløse ROG Sheath BLK LTD-musemåtte.

Du kan se videoen herunder, og blive lidt klogere på hvordan et trådløst set-up fra Asus' ROG-serie fungerer.

HQ

Vil du gerne vinde det her set-up? Jamen, så skal du bare deltage i quizzen herunder, og lige fortælle os i kommentarfeltet hvorfor netop du bør vinde. Vi opdaterer nyheden med et billede af vinderens set-up senere.

Kap Ledningen sammen med Asus og vind!

Fik du alle svarerne rigtigt? Skriv en kommentar herunder for at vinde

1 x ASUS ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
1 x ASUS ROG Gladius III Wireless
1 x ASUS ROG Sheath BLK LTD
1 x ASUS ROG Delta S Wireless

Vinderen skal sende et før og -efter foto ind af sit setup som vi vil opdatere denne nyhed med så alle kan se herligheden i et trådløst setup.

Konkurrencen kører fra 16-30 september 2022, winnerne bliver udvalg og kontaktet 5. oktober, præmien kan ikke konverteres på nogen måde, og værdien er cirka 470 Euro. Der kræves at vinderen indsender før og efter foto af sit setup til en opdatering af denne nyhed, og giver Gamereactor en evig, ubegrænset og licensfri tilladelse til at bruge begge billeder.Indlæser mere indhold