Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony arbejder åbenbart på PS5-konsol med udtageligt diskdrev

Dette drev står til at blive solgt separat.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved endnu ikke med sikkerhed om hvorvidt Sony har planer om at udgive en lettere opgraderet udgave af PlayStation 5-konsollen midtvejs igennem dens cyklus, men der har været flere rygter tidligere der har peget på en såkaldt "PS5 Pro".

Nu er der kommet endnu flere beviser på bordet, og denne gang fra en utrolig pålidelig kilde. Tom Henderson har nemlig slået fast via Insider Gaming, at Sony lige nu er ved at forberede lanceringen af en ny PS5-konsol, en konsol som har et udtageligt diskdrev, som sælges separat.

Angiveligt bruger dette drev USB-C, og dermed vil det også blive muligt at bruge med den version af konsollen lige nu der direkte mangler et drev. Henderson påstår at denne version af konsollen ankommer i løbet af efteråret 2023, og ligner den gamle konsol ret meget.

Sony arbejder åbenbart på PS5-konsol med udtageligt diskdrev


Indlæser mere indhold