Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsoft gør det nu lettere at spillet digitale Xbox-spil offline

Xbox DRM-systemet er blevet opdateret, og er nu mindre aggressivt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har prøvet at spille digitale spil du selv ejer offline, så er der sikkert tilfælde hvor du er blevet stoppet direkte fordi din konsol ikke har kunne checke om hvorvidt du faktisk ejer produktet eller ej. Det er platformens DRM-system (digital rights management), der forhindrer dig i at tilgå softwaren.

Det har været et ret stort problem på særligt Xbox-konsoller igennem årene, hvor platformen til tider ikke har kunne give adgang til spillene på en konsol, fordi der ikke er en aktiv internetforbindelse, men det er nu blevet rettet til.

Windows Central kan bekræfte at Xbox-platformens Engineering Lead, Eden Marie, har slået fast at den nye Xbox-systemopdatering vil mindske DRM-presset som Xbox-konsollen skal gennemføre for at give adgang.

Vi skal fortsat lige have testet det selv, men noget tyder på at det bliver lettere fremadrettet.

Microsoft gør det nu lettere at spillet digitale Xbox-spil offline


Indlæser mere indhold