Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   PUBG: Battlegrounds

   Taliban mener at PUBG er alt for voldeligt til at være lovligt

   Spillet bliver bandlyst i Afghanistan for at være alt for for voldeligt.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Efter de amerikanske styrker trak sig ud af Afghanistan, så gik der ikke længe før Taliban satte sig tungt på magten i landet (det er nok en grov simplificering), og her for nylig har de kastet deres vrede på forskellige live service-titler, som de mener for mange spilder deres tid med. Og når ja, så er de også for voldelige.

   Eksempelvis kan PCGamesN bekræfte at PUBG: Battlegrounds er blevet vurderet af Taliban til at være for voldeligt, og er desuden "a waste of time", og derfor bliver spillet nu suspenderet i hele landet i 90 dage. Hvad der skal derefter vides endnu ikke.

   Dette er blevet bekræftet af blandt andet South Asia Index, der skriver dette via Twitter:

   Det er ikke første gang at spillet bandlyses i den del af verden, og PUBG Mobile er tidligere blevet fjernet i blandt andet Jordan.

   PUBG: Battlegrounds

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold