Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Apple hæver alle App Store-priser i en række territorier i næste måned

Det gælder dog ikke for Danmark i første omgang.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er hårde tider, og derfor har vi set prisen på nogle produkter og tjenester stige for at modvirke stigende inflation. Dette kommer også til at gælde for hele Apples App Store fra næste måned, men heldigvis gælder det ikke for Danmark endnu.

Apple har afsløret at de i Chile, Egypten, Japan, Malaysia, Pakistan, Polen, Sydkorea, Sverige, Vietnam og alle territorier der bruger Euro, vil se en stigning fra d. 5 oktober.

"In Vietnam, these increases also reflect new regulations for Apple to collect and remit applicable taxes, being value-added tax (VAT) and corporate income tax (CIT) at 5% rates respectively."

Vi sniger os lige udenom ved ikke at have Euro, men Sverige påvirkes dog. Det kommer dog ikke til at gælde de abonnementer der fornyes og betales igennem ens AppleID.

Apple hæver alle App Store-priser i en række territorier i næste måned


Indlæser mere indhold