Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

iPhone 15 Pro står til at få Thunderbolt 4

Det var da også på tide, ikke?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

iPhone-modeller har brugt Lightning-porten, der i princippet kører med USB 2.0-hastigheder, i alt, alt for lang tid, selv efter at størstedelen af Apples resterende produkter er rykke til USB-C. Men noget tyder på at næste år endelig bliver året, hvor de rykker nogle af modellerne til USB-C, ja sågar USB-C med Thunderbolt 4.

Som TechRadar skriver kommer det her fra en relativt respektabelt kilde, LeaksApplePro, som slår fast at Apple nu opgradere porten på nogle af iPhone 15-modellerne. Mere specifikt står der nemlig til at lande en iPhone 15 Pro, og sågar en iPhone 15 Ultra, der begge får en A17 Bionic, som gerne skulle give et 20% ryk i forhold til A16 Bionic.

Det er endnu usikkert om hvorvidt vi kan stole på de her rygter, men det er noget som Apple-brugere har bedt om i årevis, og samtidig noget som blandt andet EU presser Apple med at få implementeret.

iPhone 15 Pro står til at få Thunderbolt 4


Indlæser mere indhold