Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsoft er fortsat "meget sikre" på at Activision Blizzard-handlen går igennem

Microsoft CEO: "if this is about competition, let us have competition".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu er vi blevet mødt med blandede signaler, når det gælder om Microsofts planlagte køb af Activision Blizzard. EU står til at godkende handlen inden alt for længe, lyder det, men særligt England har netop udvidet deres undersøgelse, som vidner om at det der kan blive mere besværligt end først antaget.

Men spørger du Microsoft selv, så virker de ikke bekymrede. I et interview med Bloomberg fortæller Microsoft CEO Satya Nadella at de naturligvis direkte forventede at handlen ville blive set efter i sømmene, men de regner fortsat med at handlen går igennem:

"Of course, any acquisition of this size will go through scrutiny, but we feel very, very confident that we'll come out."

Nadella pointerer desuden at indenfor for spillenes verden er de kun den fjerde-, eller femtestørste virksomhed, og til det siger han: "So if this is about competition, let us have competition."

Microsoft er fortsat "meget sikre" på at Activision Blizzard-handlen går igennem


Indlæser mere indhold