Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Deltag i den store Predator League Rocket League-turnering og vind vilde præmier

Bevis at du er den bedste til Rocket League, og registrer dig til den gigantiske turnering nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Sidste år var vi med til at promovere den gigantiske Sim Racing Cup 2021, hvor Acer bød til med store præmier, og hvor spillere verden over fik mulighed for at vise at de var de hurtigste i Assetto Corsa. Nu åbnes der op for en gigantisk ny turnering, og denne gang gælder det Rocket League.

Predator League Rocket League hedder turneringen, og der er vitterligt over 100.00 kroner på højkant samlet til vinderne her, samt masser af spændende hardware fra Acer Predator at vinde.

Tilmedingen er faktisk allerede i gang, og du kan navigere ind forbi turneringssiden og skrive dig op sammen med resten af dit hold. Derefter går de første kvalifikationskampe i gang i Norden d. 8 oktober, og varer frem til de internationale playoffs d. 26 og 27 november. Du kan nå at kvalificere dig helt frem til d. 22 oktober, for der kan du stadig lige knapt nå at være med.

Det her er en unik mulighed for at bevise at du, og dine kammerater, er de bedste til Rocket League, og herunder kan du lige danne dig et overblik over hvad du kan vinde:

National liga:
1. plads: €2500 og tre Predator Helios 300-bærbarer
2. plads: €1500 og tre Predator-headsets, musemåtter og rygsække
3. plads: €1000 og tre Predator-rygsække

Den store finale:
1. plads: €8500 og et unikt trofæ
2. plads: €4500
3. plads: €2000

Så der er al god grund til at smutte forbi turneringssiden via ovenstående link. Ses vi på banen?

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold