Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har solgt over 20 millioner eksemplarer

To år efter en katastrofal lancering er spillet tilbage på toppen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077 har haft en af de hårdeste, mest brutale lanceringer nogensinde, og det var umiddelbart svært at se hvordan CD Projekt RED skulle rejse sig igen efter. Men det er nu ved at ske. Takket være en masse rettelser, og naturligvis Edgerunners-serien på Netflix, så er spillet tilbage på toppen. Ikke bare er der nærmest flere samtidige spillere end nogensinde før, salget er også steget en del.

Via Twitter har CD Projekt RED afsløret. at spillet officielt har ramt 20 millioner solgte eksemplarer, en gigantisk milepæl her to år efter lanceringen.

Og vi kan forvente at se det tal stige, eftersom at der er flere opdateringer på vej, og at Phantom Liberty-udvidelsen naturligvis står til at lande næste år.

Glæder du dig?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold