Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi sparker gang i en stor CS:GO-turnering med pengepræmie og HyperX-grej på højkant

Vi fejrer HyperX' 20 års jubilæum med en gigantisk esportsturnering, og du kan være med.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tilmeld dig turneringen her

HQ

I dag starter tilmeldingerne til vores nye 2v2-turnering i Counter-Strike: Global Offensive sponsoreret af HyperX og Elgiganten. Der er kvalifikation d. 29 oktober 2022, og efterfølgende er der kvartfinaler, semifinaler og finaler, der spilles d. 30 oktober.

Er dit hold det bedste i Norden? Ønsker du at sidde med praleretten overfor samtlige glade amatører i vores lille del af verden? Jamen så har du nu muligheden, for nu starter den nye turnering, og du kan enten deltage med en ven, eller lad os danne et hold for dig. Før vi bevæger os videre, så lad os lige se hvad der er på højkant:

1. plads:


  • €1000 til deling

  • HyperX-grej bestående af et Cloud alpha Wireless headset, Alloy Origins 65-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus, og en Pulsefire Mat L-musemåtte til begge deltagere på holdet.

2. plads:


  • HyperX-grej bestående af et Cloud II Wireless headset, Alloy Origins 60-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus, og en Pulsefire Mat L-musemåtte til begge deltagere på holdet.

3. plads:


  • HyperX-grej bestående af et Cloud II Wireless headset, Alloy Origins Core-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus, og en Pulsefire Mat L-musemåtte til begge deltagere på holdet.

Sejt nok, ikke? Okay, alle hold skal spille en indledende kvalifikationskamp d. 29 oktober, og de sidste otte hold skal så videre i finalen d. 30 oktober. Det skal desuden siges at alle deltagere skal være statsborgere i et af de fire nordiske lande.

Vi lukker for tilmeldinger d. 27 oktober kl. 23:59 dansk tid, og du kan skrive dig op lige her.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold