Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Mahershala Ali er angiveligt "meget utilfreds" med kedeligt manuskript til Blade-filmen

Produktionen skulle næsten lige til at gå igang, men så mistede filmen sin instruktør.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Produktionen på den kommende Blade-film med Mahershala Ali, der desuden officielt introducerer karakteren i MCU, skulle være gået i gang inden længe, men så trak instruktør Bassam Tariq sig med øjeblikkelig virkning på grund af planlægningsvanskeligheder.

Men det er vist ikke det eneste problem filmen har. Insider Jeff Sneider, der har en lang karriere i forhold til at udgive korrekte udtalelser om film under produktion, har slået fast at Ali er uhyre utilfreds med hele processen, og særligt manuskriptet, hvor der kun er to ret flade action-sekvenser.

Nu lader det ikke til udelukkende at være antallet der generer Ali, men egentlig bare filmens struktur. Desuden skulle manuskriptet være omtrent 90 sider, der er ret kort for en Marvel-film, eftersom at en sides manus som oftest oversættes til et minut af en film.

Angiveligt har Marvel hevet Beau DeMayo er blevet hevet ind for at lave korrektioner til manuskriptet, men hvordan alt det her vil gå vides ikke.

Mahershala Ali er angiveligt "meget utilfreds" med kedeligt manuskript til Blade-filmen


Indlæser mere indhold