Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
F1 Manager 2022

Udvikleren af F1 Manager 2022 vil ikke længere lave "signifikante" opdateringer

To måneder efter spillets lancering sættes allerede ressourcerne allerede ind på F1 Manager 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom vi selvfølgelig helst ville have helstøbte spil fra Dag 1 af, så er såkaldt "post launch support" blevet et vigtigt salgsargument for mange spil. Særligt når det kommer til sportsspil, hvor der kan justeres i balancen eller opdateres med de sidste begivenheder såsom spillerhandler og regelændringer, er det et element, som mange sætter pris på.

Derfor virker det en kende ærgerligt, at Frontier Developments allerede to her knap to måneder efter lanceringen af F1 Manager 2022 (den 25. august) stopper med at sende spillet i pit og tilføje "signifikante" nye opdateringer og rettelser.

Udvikleren forklarer på Reddit, at de i stedet vil bruge ressourcerne på at udvikle den bedst mulige udgave af det kommende F1 Manager 2023.

HQ
F1 Manager 2022

Relaterede teksterIndlæser mere indhold