Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Callisto Protocol

The Callisto Protocols referencer til PUBG vil ikke være alt for åbenlyse

Gyserspillet har bevæget sig langt væk fra det originale pitch, der placerede det tydeligt i PUBG-universet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren Striking Distance Studio ejes af det sydkoreanske holdingselskab Krafton, og deres kommende spil The Callisto Protocol blev oprindeligt annonceret af som en del af PUBG-universet sat 300 år uge i fremtiden. Tidligere på året bekræftede spillets kreative bagmand Glen Schofield dog, at spillet var "vokset ind i sin egen verden" uden relation til PUBG, men udvikleren lovede dog "små overraskelser til fans" af det populære battle royale.

Da vi for nyligt fik en snak med Schofield spurgte vi ind til referencerne, og han gjorde det klart, at de på ingen måde vil bryde illusionen for dem, der bare ønsker at leve sig ind i spillets uhyggelige univers.

"Yeah, you know, it won't be overt yet," fortæller Schofield. "It might take a little time for people to pick up a couple of things, but we kept some lore in there, a nod to PUBG."

Du kan se hele vores interview med Glen Schofield og Jorge Jiménez, studiechef for Striking Distance Studio Spain, i videoen herunder.

HQ
The Callisto Protocol

Relaterede teksterIndlæser mere indhold