Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

En fysisk nøglering på Blizzards fanshop koster mindre end den digitale udgave i Overwatch 2

Selvom spillet er free-to-play, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ingen hemmelig, at kosmetiske genstande i spil kan være voldsomt dyre. Til en vis grad er det forståeligt, da udarbejdelsen af grafiske assets også kræver ressourcer, og mange af de eftertragtede genstande kan købes i spil, som ellers er gratis at spille.

Alligevel må det siges at være tankevækkende, at det for nyligt lancerede Overwatch 2 indeholder en kosmetisk genstand, som kan købes i virkeligheden til en lavere pris.

Den omtalte genstand er en nøglering med den nuttede Pachimari, som er en maskotkarakter i spillets univers. Som IGN skriver, koster dem fysiske nøglering $5 på Blizzards officielle fanshop, mens en identisk digital "charm," som kan bruges til at udsmykke spillets våben, koster 700 in-game mønter, hvilket svarer til $7, da 1.000 mønter koster $10.

Hvor det originale Overwatch blev solgt til fuld pris ved sin lancering og indeholdt loot boxes, så er Overwatch 2 gratis at spille, men indeholder til gengæld et hav af mikrotransaktioner, der lader dig anskaffe kosmetiske genstande.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold