Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Phil Spencer giver ikke meget for "the metaverse" i sin nuværende udformning

Xbox-chefen har dog forhåbninger til den virtuelle verden på lidt længere sigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har været relativt tilbageholdende med at satse på Virtual Reality indenfor gaming, og i modsætning til konkurrenten Sony, der snart lancerer deres andet VR-headet til PlayStation, PSVR2, understøtter ingen Xbox-konsoller VR.

Om det er derfor, skal være usagt, men Xbox-chefen Phil Spencer er i hvert fald ikke synderligt imponerende af det såkaldte metaverse, som blandt andet Facebook-stifteren Mark Zuckerberg forsøger at opbygge.

"Today it's a poorly built video game. Building a metaverse that's like a living room is not how I want to spend my time. What I see in the metaverse world is that we're at the early stage and this will evolve," fortæller Spencer til WSJ Live ifølge Tom Warren fra The Verge.

Hvor der endnu ikke er nogen klar definition på et metaverse, så forventes det at være en slags virtual reality-platform, hvor du spiller/lever som en avatar baseret på dit virkelige jeg. Metas Horizon Worlds er et tidligt bud på, hvordan et metaverse kunne se ud, men det er indtil videre ikke blevet modtaget med den store begejstring.

Phil Spencer giver ikke meget for "the metaverse" i sin nuværende udformning


Indlæser mere indhold