Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Final Fantasy-serien runder 173 millioner solgte spil

Dragon Quest har solgt lidt under det halve.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 1987 udgav Square rollespillet Final Fantasy, der i høj grad var baseret på konkurrenterne fra Enix' kæmpesucces Dragon Quest fra året før. Hvor det var Dragon Quest, der etablerede JRPG-genren, så endte Final Fantasy med at have størst succes på den længere bane, ikke mindst takket være seriens globale appel.

Nu hvor begge serier er under det fusionerede Square Enix, er det nemt at sammenligne deres salgstal, og af virksomhedens seneste årsrapport fremgår det, at Final Fantasy-serien stadig ligger suverænt i spidsen.

I alt er der blevet solgt 173 millioner Final Fantasy-spil, mens totalen for Dragon Quest lyder på 85 millioner.

Kingdom Hearts-serien, der blander Disney og Final Fantasy-karakterer, har genereret et salg på foreløbigt 36 millioner.

De stort anlagte Final Fantasy 16 og Final Fantasy 7 Rebirth forventes begge at udkomme inden for en overskuelig fremtid og vil utvivlsomt drive seriens salg endnu tættere på de 200 millioner.

Final Fantasy-serien runder 173 millioner solgte spil


Indlæser mere indhold