Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare II

Hollandsk luksushotel er mildest talt utilfredse med at agere slagmark i Call of Duty: Modern Warfare II

Bestyreren af det 5-stjernede Conservatorium Hotel i Amsterdam vil ikke udelukke at hive Activision Blizzard i retten.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty: Modern Warfare II har et niveau, der foregår i Amsterdam, og hvor udvikleren har fået ros for deres realistiske genskabelse af omgivelserne i den hollandske hovedstad, så er alle ikke lige begejstrede.

Konkret er det kortet Breenbergh Hotel, som har skabt ballade. Det er nemlig baseret på det ægte Conservatorium Hotel, og 6v6 multiplayerkortet lader dig i den grad vende og op ned på det femstjernede luksushotel.

"We have taken note of the fact that the Conservatorium Hotel is undesirably the scene of the new Call of Duty," fortæller hotellets manager Roy Tomassen til hollandske de Volksrant (via PC Gamer). "More generally, we don't support games that seem to encourage the use of violence. The game in no way reflects our core values and we regret our apparent and unwanted involvement."

Hotellet overvejer nu, hvad de vil gøre ved sagen, og ifølge PC Gamer vil de ikke udelukke at tage juridiske midler i brug over for Activision Blizzard.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold