Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Jim Ryan mener at "spillernes valgfrihed vil forsvinde" hvis Microsoft køber Activision Blizzard

PlayStation-bossen forsætter med at agitere mod den massive handel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsofts køb af Activision Blizzard forventes at gå igennem i løbet af næste års første halvdel, hvis ellers alle de nødvendige instanser godkender handlen.

Med spiltitler som World of Warcraft og Candy Crush vil Microsoft utvivlsomt stå stærkere i forhold til konkurrenterne, og Sony har fra starten af været meget kritiske i forhold til handlen, der potentielt set kan gøre en spilserie som Call of Duty eksklusiv til Microsofts økosystem.

Hvorvidt det rent faktisk kommer til at ske, må tiden vise. Men Sony-bossen Jim Ryan mener i hvert fald, at handlen med al sandsynlighed vil skabe et mere ensrettet spilmarked.

"[Microsoft is] a tech giant with a long history of dominating industries. It is highly likely that the choices gamers have today will disappear if this deal goes ahead," fortæller Ryan i en udtalelse til New York Times

I samme artikel fremgår det, at Microsoft snart forventer, at handlen godkendes i Serbien - et af de 16 lande, hvis myndigheder gransker handlen. Brasilien og Saudi-Arabien har allerede godkendt det massive opkøb på $69 milliarder.

Jim Ryan mener at "spillernes valgfrihed vil forsvinde" hvis Microsoft køber Activision Blizzard


Indlæser mere indhold