Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex GO

Deus Ex GO og Hitman Sniper fjernes oven på studielukning

Embracer Group svinger øksen over mobil-spinoffs til de populære serier.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke mere end halvanden måned siden, at Sqare Enix Montreal skiftede navn til Onama, oven på at deres moderselskab var blevet opkøbt af Embracer Group.

Det svenske holdingselskab kunne dog ikke rigtigt se fidussen i udvikleren, der primært fokuserer på mobiltitler, og derfor opløste de studiet, og flyttede medarbejderne over til Eidos Montreal.

Desværre betyder det også, at flere af studiets tidligere titler, der blandt andet tæller det ganske glimrende puzzlespil Deus Ex GO, fremover ikke vil være tilgængelige.

Twitter skriver Onama, at Arena Battle Champions, Deus Ex GO, Hitman Sniper: The Shadows og Space Invaders: Hidden Heroes får lukket deres servere og bliver utilgængelige fra den 4. januar. Allerede fra den 1. december bliver spillet fjernet fra App Store og Google Play.

Deus Ex GO

Relaterede tekster

0
Deus Ex GO udkommer i næste uge

Deus Ex GO udkommer i næste uge

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Da Square Enix afslørede Deus Ex GO tilbage i juni, ønskede de ikke at afsløre spillets endelige udgivelsesdato, men sagde bare at det ville udkomme i løbet af sommeren....Indlæser mere indhold