Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kid Icarus: Uprising

Masahiro Sakurai antyder Kid Icarus: Uprising til Nintendo Switch

Manden bag Super Smash Bros kommer med et meget kraftigt hint.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter lanceringen af den sidste DLC-pakke til Super Smash Bros. Ultimate har spilinstruktøren Masahiro Sakurai haft god tid til at dyrke andre projekter. Blandt andet har han lavet en succesfuld YouTube-kanal, hvor han diskuterer spildesign, og i sin seneste upload kommer han med noget af en teaser.

https://www.youtube.com/watch?v=ai7pBxHAcvU&ab_channel=MasahiroSakuraionCreatingGames

Mod videoens slutningen diskuterer Masahiro Sakurai mekanikker i Kid Icarus: Uprising, et spil som han var game director på, da det udkom til Nintendo 3DS i 2012. Diskussion slutter med følgende bemærkning:

"It sure would be nice to play Kid Icarus: Uprising on a home console, I wonder if someone out there will ever port it?"

Selvom det ikke er nogen decideret bekræftelse, så har der længe gået rygter om, at Kid Icarus: Uprising ville blive konverteret til Nintendo Switch. Vi vælger derfor at tolke udtalelsen som en i hvert fald meget klar antydning.

Kid Icarus: Uprising
Kid Icarus: Uprising

Relaterede tekster

Kid Icarus: UprisingScore

Kid Icarus: Uprising

ANMELDELSE. Skrevet af Christian Gaca - GR DE

Nintendo genopliver en af sine ældste spilhelte i et spritnyt eventyr på 3DS. Kid Icarus er tilbage i topform med Uprising-spillet. Læs anmeldelsen her.

Vandt du en 3DS?

Vandt du en 3DS?

NYHED. Skrevet af Lee West

Så er det tid til at afsløre vinderen i vores store Nintendo-konkurrence. Er du parat? Vinderen er... vent trommehvirvel.. sådan... vinderen er...

Vind en Nintendo 3DS

Vind en Nintendo 3DS

NYHED. Skrevet af Lee West

Nu kan du vinde en lækker Nintendo 3DS-pakke bestående af en Nintendo 3DS i blå, Kid Icarus: Uprising-spillet og en bunke samlerkort.Indlæser mere indhold