Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Giants

Skylanders-butik åbner i Danmark

Activision tester markedet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Activision var parate med genoplivningen af Spyro i spillet Skylanders, var der ingen der forventede den enorme succes, som spillet og figurerne affødte.

Der var nok også næppe nogle der forventede en Skylanders-butik i Danmark. Ikke desto mindre er det, hvad der sker ganske snart.

Snart åbner verdens første og eneste Skylanders-butik nemlig i Danmark, selvfølgelig lige i julegave-sæsonen. Computerspillene, der topper alverdens hitlister, bliver dermed de første spil nogensinde, der får egen butik i Danmark. Forventningerne er store - både til butikken og til at høste erfaringer, der kan bruges i resten af verden.

Skylanders Shop holder således åbningsfest i Rødovre Centrum lørdag den 17/11 fra kl. 10.00, hvor der dagen igennem vil være events, konkurrencer, mulighed for at teste alle de forskellige figurer, få taget billeder sammen med sine yndlingsfigurer i stort format - og goodie-bags til de første 1000.

Butikken er planlagt til at være åben indtil 31. januar 2013.

Skylanders GiantsSkylanders GiantsSkylanders GiantsSkylanders Giants

Computerspillet Skylanders, der kombinerer computerspil og fysiske figurer, er et hit i hele verden og især i Danmark. Både det første spil og det nye spil Skylanders Giants klarer sig ganske enkelt rasende godt.

"Det nordiske marked og især Danmark har taget overvældende godt imod Skylanders. Vi vil meget gerne give noget tilbage til alle de trofaste danske fans og på samme tid skabe noget buzz om det nye Skylanders Giants. Derfor har vi valgt København som stedet, hvor verdens første Skylanders butik skal placeres", forklarer Ian McClellan, der er European Marketing Director i Activision.

Hele 1,5 mio. figurer er blevet solgt alene i Norden. Du kan finde vores anmeldelser af begge Skylanders-spil på vores sædvanlige anmeldelsessider.

Skylanders Giants

Relaterede tekster

1
Skylanders GiantsScore

Skylanders Giants

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Spyro og Skylander-vennerne får denne gang hjælp af de såkaldte Giants, men er eventyret lige så sjovt som sidst?Indlæser mere indhold