Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Giants

Skylanders-butik fik god åbning

Lange køer og søde drager

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Verdens første Skylanders-butik ligger i Rødovre Centrum. Vi kunne fortælle om denne i sidste uge, og i går kl. 10.00 blev dørene slået op for allerførste gang. Goodiebags til de første 1000 kunder sikrede, at de første forventningsfulde børn allerede havde sat sig i venteposition kl. 6.00 om morgenen.

"Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg har trods alt været med til at lancere både World of Warcraft, Call of Duty og Diablo III. Men det fortæller jo noget om hvor stærkt et Kids Brand vi har med at gøre; et af verdens største - hvis ikke det største i øjeblikket," fortæller Christian Haugaard, nordisk direktør hos Activision, der står bag Skylanders.

Butikken er åben indtil slutningen af januar 2013.

Skylanders Giants

Relaterede tekster

1
Skylanders GiantsScore

Skylanders Giants

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Spyro og Skylander-vennerne får denne gang hjælp af de såkaldte Giants, men er eventyret lige så sjovt som sidst?Indlæser mere indhold