Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bastion

Bastion til en femmer

Grindehvalerne synger i kor

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Actionrollespillet Bastion er en klar redaktionsfavorit, så når vi ser den til prisen på mindre end en flaske Las Colas i den lokale brugs, er det et godt tidspunkt at erklære vores kærlighed.

Uanset om du foretrækker Windows, Mac, Linux og for den sags skyld Steam eller hader DRM, så er din lykke gjort. For omkring en rusten femmer kan du nemlig indkøbe Bastion... her.

Emils anmeldelse finder du på dette link, hvis en femmer kræver yderligere planlægning.

Og som bonus så er der et eller andet med, at man støtter et godt formål. Sikkert noget med grindehvaler, der skal have støttekorset. Vi nærlæste ikke detaljerne. Køb.

Bastion

Relaterede tekster

BastionScore

Bastion

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Microsofts Summer of Arcade er skudt i gang. Første spil i kampagnen er den flotte dungeon crawler Bastion, som Emil har taget under kyndig behandling.

8
Bastion er ude på PS Vita lige nu

Bastion er ude på PS Vita lige nu

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Super Giant Games utrolig populære og underholdende action-rollespil Bastion kan allerede spilles på seks forskellige slags hardware, men nu kan du tilføje en syvende en...

2
Bastion vender tilbage på PS4 og PS Vita

Bastion vender tilbage på PS4 og PS Vita

NYHED. Skrevet af Lee West

I løbet af denne weekends Playstation Experience har vi fået bekræftet et væld af spiludgivelser. Det actionprægede rollespil, Bastion, med fokus på farverige kampe...

1
Soundtrack-special: Bastion

Soundtrack-special: Bastion

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Bastion-soundtracket er en noget atypisk blanding. Der er en tyk stemning af klassisk country og ødemark takket være den prominente western-guitar, og pludselig dunker...



Indlæser mere indhold