Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Contrast

GRTV: "Contrast er et spil om familie"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"Vi var ikke rigtig interesserede i at lave et spil om at dræbe eller redde verden", fortæller Derek Elliot fra Compulsion Games i dette interview om deres kommende spil Contrast. Det stilede skyggeventyr handler ikke om en heroisk fortælling, men et mere jordnært familietema, siger han i dette interview.

HQ

"Jeg og min makker Guillaume fra selskabet, vi har begge familier, vi har begge børn, og du ved vi er lidt ældre end mange af de andre udviklere der ude, vi har været rundt om blokken et par gange. Vi var ikke rigtig interesserede i at lave spil om at dræbe eller redde verden eller den slags, vi ville lave noget der var tættere på hjemmet og handlede mere om familien og noget af den modgang, man måske har i en familie, og hvordan det påvirker ens børn og hvad man så gør ved det."

Hvad angår den visuelle stil, forklarer Elliot nogle af deres inspirationskilder.

"Vi bringer vaudeville-temaet fra det tidlige 1900-tal tilbage, og blandet det med en smule film noir for at skabe det mørke, vi har i spillet. Vi har fundet inspiration i film som Dark City og selvfølgelig Tim Burton, og at have de der skæve og tynde aspekter i en scene, og ting der er lidt forvrængede, det var vigtigt for os."

Contrast udkommer på PS4 på lanceringsdagen, såvel som PC, PS3 og Xbox 360.

Relaterede tekster

9
ContrastScore

Contrast

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En sindrig verden af skygger, musik og puzzles. Kan PS4-spillet leve op til ambitionerne?

0
Contrast er nu også ude på Xbox One

Contrast er nu også ude på Xbox One

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Den stiliserede puzzle-platformer Contrast udkom på PC, PS3, PS4 og Xbox 360 sidste år, og er nu - syv måneder senere - også landet på Xbox One. Contrast er udviklet af...Indlæser mere indhold