Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lego Lord of the Rings

Lego Lord of the Rings ude nu til iPad og iPhone

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ganske overraskende landede en mobiludgave af Lego Lord of the Rings på App Store i nat. Spillet er med fuldt stemmeskuespil som konsoludgaverne og tilbyder touch-to-move og virtuelt joypad til dem, der foretrækker det.

Sproget kan indstilles til dansk, hvis man ønsker det, og der åbnes op for free-play i de enkelte baner ved gennemførsel. Vi har kun brugt en lille halv time i spillet indtil videre, men indtrykket er yderst positivt. Er du vild med de legoficerede udgaver af Batman og Harry Potter burde valget derfor være ekstra let.

Er du fan af LEGO-spillene eller Lord of the Rings, virker det ligeledes som et sikkert køb, hvis du mangler underholdning på din mobil eller tablet. Prisen er omkring 30 kroner.

Du kan se en stak dugfriske billeder knipset fra iPad Mini herunder.

Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the RingsLego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings

Relaterede tekster

8
Lego Lord of the RingsScore

Lego Lord of the Rings

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Har TT Games formået at lave endnu et hit? Læs anmeldelsen af LEGO Lord of the Rings lige her, når Thomas går på eventyr.Indlæser mere indhold