Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolfenstein: The New Order

7,3 gigabyte stor Wolfenstein: The New Order-patch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ser du frem til at sætte tænderne i Machine Games' kommende Wolfenstein: The New Order på tirsdag, venter der en temmelig stor patch, der skal hentes inden skyderiet kan begyndte. På PlayStation 4 fylder patchen 5 gigabyte, mens Xbox One-spillerne skal hente hele 7,3 gigabyte.

Præcis hvad patchen indeholder, fortæller historien ikke, men eftersom det drejer sig om en såkaldt Day 1-patch, er der nok en række større fejl, der skal rettes.

Wolfenstein: The New Order

Relaterede tekster

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

NYHED. Skrevet af Lee West

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial....

Stor GOTY-konkurrence i dag

Stor GOTY-konkurrence i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Den står på overblik (og hånden på hjertet genbrug - men hey: Vi skal også holde en smule fri) i dagens søndagsspecial, når vi gennemgår alle Årets Spil-kategorierne. Til...Indlæser mere indhold