Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolfenstein: The New Order

To timer med Wolfenstein: The New Order får du klokken 16

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det går ikke altid som planlagt, og således måtte vi desværre skyde en hvid pil efter anmeldelseskopien af Wolfenstein: The New Order i tide til at levere en anmeldelse på PC. Til gengæld modtog vi en PS4-udgave, og den har vi tænkt os at spille løs på i dagens Gamereactor Live.

Det betyder at du fra klokken 16:00-18:00 kan se frem til skyderier i dagens Gamereactor Live. Se med på vores live-sider fra klokken 16. Her kan du naturligvis også deltage i chatten, stille spørgsmål eller bare give din mening om spillet.

Anmeldelsen af Xbox One-udgaven kan du læse her.

Wolfenstein: The New Order

Relaterede tekster

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

NYHED. Skrevet af Lee West

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial....

Stor GOTY-konkurrence i dag

Stor GOTY-konkurrence i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Den står på overblik (og hånden på hjertet genbrug - men hey: Vi skal også holde en smule fri) i dagens søndagsspecial, når vi gennemgår alle Årets Spil-kategorierne. Til...Indlæser mere indhold