Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyheder
Wolfenstein: The New Order

Store tekniske problemer for Wolfenstein på PC


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Wolfenstein: The New Order udkom i går, men noget tyder på at PC-versionen måske ikke var helt klar. Vores svenske kollega Oscar Nyström melder, at The New Order nærmest er uspilleligt på hans AMD-kort, og en hurtig søgning rundt på nettet viser, at andre har lignende problemer.

PC Gamer skriver, at i starten slet ikke kunne starte spillet, og at spillets indledende tutorial i snit kørte med fem billeder i sekundet.

Ved at sænke grafikindstillingerne til de laveste muligheder, formåede de at nå op på omkring 10-25 billeder i sekundet og kunne derved spille gennem første mission. Vores svenske kollegaer melder, at problemerne er så grelle, at ikke engang introfilmene med studielogoer kører flydende.

Undertegnede kunne heller ikke starte spillet på sin PC, før jeg opgraderede til Catalyst 14.4-driverne, men derfra har jeg ikke oplevet nogle nævneværdige problemer. Andre melder dog, at de stadig ikke får optimale resultater med 14.4.

I øvrigt lader Wolfenstein: The New Order til at lide af de samme texture pop-in-problemer, som Rage (der benyttede samme grafikmotor) havde ved lancering.

Vi har anmeldt Xbox One-versionen af Wolfenstein: The New Order, der ikke havde nogen nævneværdige tekniske problemer. Vil du se hvordan spillet tager sig ud på PlayStation 4, så se med i Gamereactor Live i eftermiddag, hvor vi bruger hele udsendelsen på spillet. Det sker fra klokken 16 på vores live-sider.

Har du haft problemer med Wolfenstein: The New Order?

Wolfenstein: The New Order