Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolfenstein: The New Order

Store tekniske problemer for Wolfenstein på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wolfenstein: The New Order udkom i går, men noget tyder på at PC-versionen måske ikke var helt klar. Vores svenske kollega Oscar Nyström melder, at The New Order nærmest er uspilleligt på hans AMD-kort, og en hurtig søgning rundt på nettet viser, at andre har lignende problemer.

PC Gamer skriver, at i starten slet ikke kunne starte spillet, og at spillets indledende tutorial i snit kørte med fem billeder i sekundet.

Ved at sænke grafikindstillingerne til de laveste muligheder, formåede de at nå op på omkring 10-25 billeder i sekundet og kunne derved spille gennem første mission. Vores svenske kollegaer melder, at problemerne er så grelle, at ikke engang introfilmene med studielogoer kører flydende.

Undertegnede kunne heller ikke starte spillet på sin PC, før jeg opgraderede til Catalyst 14.4-driverne, men derfra har jeg ikke oplevet nogle nævneværdige problemer. Andre melder dog, at de stadig ikke får optimale resultater med 14.4.

I øvrigt lader Wolfenstein: The New Order til at lide af de samme texture pop-in-problemer, som Rage (der benyttede samme grafikmotor) havde ved lancering.

Vi har anmeldt Xbox One-versionen af Wolfenstein: The New Order, der ikke havde nogen nævneværdige tekniske problemer. Vil du se hvordan spillet tager sig ud på PlayStation 4, så se med i Gamereactor Live i eftermiddag, hvor vi bruger hele udsendelsen på spillet. Det sker fra klokken 16 på vores live-sider.

Har du haft problemer med Wolfenstein: The New Order?

Wolfenstein: The New Order

Relaterede tekster

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

NYHED. Skrevet af Lee West

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial....

Stor GOTY-konkurrence i dag

Stor GOTY-konkurrence i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Den står på overblik (og hånden på hjertet genbrug - men hey: Vi skal også holde en smule fri) i dagens søndagsspecial, når vi gennemgår alle Årets Spil-kategorierne. Til...Indlæser mere indhold