Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spelunky

Ny Spelunky-verdensrekord på under to minutter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Søndag var en stor aften for Tyskland. Ikke alene vandt de VM i fodbold, men hvad vigtigere er, satte en tysk spiller en ny og ret vild verdensrekord i Spelunky.

Navnet er Pibonacci, og han lavede et any% run gennem spillet, der kun tog 1:55,353, hvilket er ret vanvittigt efter enhver standard. Han gjorde det med en kombination af jetpack, kompass og teleporter.

Det siger næsten sig selv at han optog sit speedrun, så hop forbi YouTube for at se noget ekstrem grottedykning.

Spelunky

Relaterede tekster

3
SpelunkyScore

Spelunky

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

PC-klassikeren Spelunky er landet på Xbox Live - Sebastian anmelder, og hans beretning fra ekspeditionen kan findes her.

0
PSN-special: Spelunky

PSN-special: Spelunky

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges søndagsspecial tager udgangspunkt i Sonys netværkstjeneste PSN, og de mange mere eller mindre skjulte spilperler der ligger og venter, hvis du er villig til at...

2
Spelunky er snart klar på Vita

Spelunky er snart klar på Vita

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kan jo nemt komme til at savne lidt kvalitetsunderholdning til de bærbare spillemaskiner på denne tid af året, hvilket er hvorfor Vita-nyhederne fra MCV lyder ekstra...Indlæser mere indhold