Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Escape Dead Island

Dato for Escape Dead Island

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Deep Silver er som bekendt på vej med endnu et nyt spil i Dead Island-serien, nemlig afstikkeren Escape Dead Island. Spillets handling finder sted mellem de to Dead Island-spil og leveres med en noget anderledes stil. Du kan se den nyeste trailer for spillet herunder, men kom du til nyheden for at se udgivelsesdatoen, så får du den her:

Escape Dead Island udkommer til PC, Playstation 3 samt Xbox 360 den 21. november.

HQ

Relaterede tekster

4
Escape Dead IslandScore

Escape Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Deep Silver og Fatshark tager en afstikker i Dead Island-universet, der spilmæssigt er i en helt anden boldgade end hovedserien.

8
Dato for Escape Dead Island

Dato for Escape Dead Island

NYHED. Skrevet af Lee West

Deep Silver er som bekendt på vej med endnu et nyt spil i Dead Island-serien, nemlig afstikkeren Escape Dead Island. Spillets handling finder sted mellem de to Dead...

0
Escape Dead Island annonceret

Escape Dead Island annonceret

NYHED. Skrevet af Lee West

Hvis du vil vide, hvad der skete mellem Dead Island og Dead Island 2, så får du chancen for dette med et nyt spil til efteråret. Yager Development, som står bag det...Indlæser mere indhold