Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock

Bioshock ude til iPad og iPhone i nat

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2K er som tidligere nævnte parate med den fulde Bioshock-oplevelse på Apples enheder ganske snart. I skrivende stund om under en time. Klokken 1:00 lander spillet nemlig på App Store, og prisen forventes at blive omkring hundrede kroner for det klassiske eventyr i Rapture.

Ipad/iPhone udgaven indeholder det fulde spil, men der forventes færre lyseffekter og lavere opløsning på diverse teksturer i spillet, ligesom de virtuelle knapper (til de af jer uden MFI-controller) desværre ikke kan flyttes rundt på skærmen.

Det er dog stadig Rapture i din lomme. Anmeldelsen af spillet vil du kunne læse i løbet af weekenden her på Gamereactor.

Er du parat til at tage turen igen på touch, eller springer du over?

BioshockBioshock

Relaterede tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Er det en undervandsby i din lomme, eller er du bare glad for at se mig? Lee anmelder iPad- og iPhone-udgaven af det klassiske skydespil.

7
Bioshock ude til iPad og iPhone i nat

Bioshock ude til iPad og iPhone i nat

NYHED. Skrevet af Lee West

2K er som tidligere nævnte parate med den fulde Bioshock-oplevelse på Apples enheder ganske snart. I skrivende stund om under en time. Klokken 1:00 lander spillet nemlig...Indlæser mere indhold